Saltar al contenido

Керування кількома користувачами в Google Chrome у Windows

15 de abril de 2021

Менеджер профілів Chrome дозволяє налаштувати кілька облікових записів користувачів для браузера Google Chrome у Windows 10. Таким чином, кожна людина, яка використовує ваш комп’ютер, може мати власні індивідуальні налаштування, закладки та теми. Ви навіть можете зв’язати свій обліковий запис Chrome із своїм обліковим записом Google, щоб синхронізувати закладки та програми на кількох пристроях. Інформація цієї статті стосується Windows 10, 8 і 7. Ви також можете керувати кількома обліковими записами Chrome на Mac.

Ділові люди за допомогою комп'ютера в офісі

Сем Дієфуїс / Getty Images

Змістовий покажчик

Як додати користувачів Google Chrome у Windows

Щоб налаштувати новий профіль користувача в Google Chrome для Windows:

  1. Виберіть Профіль у правому верхньому куті Chrome і виберіть Керуйте людьми.

    Виберіть значок профілю у верхньому правому куті Chrome і виберіть Керувати людьми.

  2. Виберіть Додайте особу.

    Виберіть Додати особу.

  3. Введіть ім’я, виберіть піктограму профілю та виберіть Додати.

    Введіть ім’я, виберіть піктограму профілю та виберіть Додати.

    Поставте прапорець поруч Створіть ярлик на робочому столі для цього користувача для можливості запуску безпосередньо в сеанс перегляду користувача в будь-який час.

  4. Для користувача, якого ви щойно створили, відкриється новий сеанс перегляду. Виберіть Розпочати щоб налаштувати налаштування користувача, або увійдіть в обліковий запис Google, щоб автоматично синхронізувати налаштування та налаштування.

    Виберіть Почати, щоб налаштувати налаштування користувача.

Обробка кількох користувачів у Chrome

Після додавання кількох користувачів до Chrome, коли ви вибираєте Профіль , ви побачите інших користувачів у списку. Виберіть користувача для перемикання між сеансами перегляду.

виберіть значок профілю в Chrome, ви побачите інших користувачів у списку.  Виберіть користувача для перемикання між сеансами перегляду.

Щоб змінити індивідуальні налаштування користувача, виберіть три вертикальні крапки у правому верхньому куті Chrome і виберіть Налаштування. Будь-які налаштування браузера, які користувач змінює, наприклад встановлення нової теми, зберігатимуться локально лише для їхнього профілю. Ці налаштування також можна зберегти на стороні сервера та синхронізувати з вашим обліковим записом Google.

Щоб змінити окремі налаштування користувача, виділіть три вертикальні крапки у верхньому правому куті Chrome і виберіть Налаштування.

Можна налаштувати батьківський контроль у Chrome, створивши контрольований профіль.

Як видалити користувачів Google Chrome у Windows

Щоб видалити користувача Chrome із ПК:

  1. Виберіть Профіль у верхньому правому куті Chrome і виберіть Управління людьми.

    Виберіть значок профілю у верхньому правому куті Chrome і виберіть Керувати людьми.

  2. Наведіть курсор миші на піктограму користувача, якого потрібно видалити, а потім виберіть три вертикальні крапки які з’являються у верхньому правому куті.

    Наведіть курсор миші на піктограму користувача, якого потрібно видалити, а потім виберіть три вертикальні крапки, які з’являються у верхньому правому куті.

  3. Виберіть Видаліть цю людину.

    Виберіть Видалити цю особу.

Як підключити профіль Chrome до облікового запису Google

Якщо ви не підключили обліковий запис Google під час налаштування профілю користувача Chrome, ви завжди можете зробити це пізніше. Відкрийте сеанс перегляду як користувач та виберіть Профіль > Увімкніть синхронізацію для входу або створення нового облікового запису Google.

Відкрийте сеанс перегляду як користувач і виберіть Профіль> Увімкнути синхронізацію, щоб увійти або створити новий обліковий запис Google.» class=»lazyload»      id=»mntl-sc-block-image_1-0-54″ ></p>
<p><span></span> </p>
<h2><span id= Як керувати налаштуваннями синхронізації для користувачів Chrome

Щоб вказати, які елементи синхронізуються з вашим обліковим записом Google кожного разу, коли ви входите в браузер:

  1. Виберіть три вертикальні крапки у правому верхньому куті Chrome і виберіть Налаштування.

    Щоб змінити окремі налаштування користувача, виділіть три вертикальні крапки у верхньому правому куті Chrome і виберіть Налаштування.

  2. Виберіть Синхронізація та служби Google.

    Виберіть Синхронізація та Служби Google.

  3. Звідси ви можете керувати своїми налаштуваннями синхронізації. Виберіть Вимкнути щоб взагалі вимкнути синхронізацію, або виберіть Керувати синхронізацією щоб перемикати, які елементи синхронізуються.

    Виберіть Вимкнути, щоб повністю вимкнути синхронізацію, або Керувати синхронізацією, щоб вибрати, які елементи синхронізуватимуться.

    Також є можливість зашифрувати всі ваші синхронізовані дані, а не лише паролі, або навіть створити власну парольну фразу для шифрування замість пароля вашого облікового запису Google.