Skip to content

Як заблокувати когось у Discord

29 de Червень de 2022

Що потрібно знати

  • Заблокувати когось на комп’ютері: Натисніть їх ім’я користувача @ > три крапки > Блокувати.
  • Заблокуйте когось у мобільному додатку: торкніться його зображення профілю > три крапки > Блокувати.

У цій статті пояснюється, як заблокувати когось у Discord у настільному та мобільному додатку.

Як заблокувати когось у Discord?

Заблокуйте когось у Discord лише кількома кліками, і тоді вам більше не доведеться чути від них. Ось як це зробити.

Як заблокувати когось у Discord за допомогою настільного додатка

Щоб заблокувати когось у Discord у настільному додатку, виконайте ці дії.

  1. Відкрийте чат DM з людиною, яку хочете заблокувати.
  2. Натисніть на їх ім’я користувача, яке має символ @.
  3. У їхньому профілі натисніть на три крапки у верхньому правому куті.
  4. Виберіть Блокувати кнопку.

    Заблокувати у вікні користувача Discord

Як заблокувати когось у Discord за допомогою мобільного додатка

Ось як заблокувати когось у додатку Discord для iPhone або Android:

  1. Торкніться зображення профілю користувача.
  2. Торкніться трьох крапок у верхньому правому куті.
  3. Натисніть на Блокувати кнопку, що з’явиться.

    Меню з трьома точками і блокування в мобільному профілі користувача Discord

Тепер користувач більше не зможе зв’язатися з вами.

 

Як заблокувати когось у Discord без його відома?

Після блокування когось у Discord, якщо він спробує надіслати вам будь-які повідомлення, він отримає повідомлення, зображене нижче.

Повідомлення Discord для заблокованого користувача

У цьому випадку людина не може бути на 100% впевнений, що ви заблокували її, оскільки в повідомленні перелічено кілька інших можливостей. Користувач також не отримуватиме сповіщення, коли ви його заблокували. Отже, вам не потрібно турбуватися про те, що людина точно знає, що ви її заблокували. Вони можуть підозрювати це, але Discord не сповіщає їх. Якщо ситуація між вами та іншим користувачем якось загострюється, ви можете подумати про повідомлення про обліковий запис у Discord.

 

Що станеться, якщо ви заблокуєте когось у Discord?

Після блокування когось у Discord відбувається кілька речей. По-перше, їх буде видалено зі списку ваших друзів, їхні повідомлення вам зникнуть, а якщо ви разом перебуваєте на сервері Discord, їхні повідомлення будуть приховані. Вони більше не зможуть надсилати вам повідомлення, дзвонити, пінгувати або сповіщати, вказуючи ваше ім’я користувача на сервері. Якщо ви хочете бачити чиїсь повідомлення на сервері, який ви заблокували, ви можете вибрати параметр Показати повідомлення, щоб воно відображалося. У мобільному додатку ви можете перейти в розділ «Заблоковані повідомлення». Крім того, хоча ви не зможете побачити повідомлення заблокованого користувача на сервері, вони все одно зможуть бачити ваші.

 

FAQ

  • Чи відображаюся я в режимі офлайн, коли блокую когось у Discord?

    Ні. Коли ви заблокуєте когось, він відображатиметься для вас офлайн, але він все одно може бачити ваш онлайн-статус, якщо він також не заблокує вас.

  • Як заблокувати Discord на роутері?

    Налаштуйте батьківський контроль на своєму маршрутизаторі, щоб блокувати Discord та інші веб-сайти у всій вашій мережі. Таким чином, жоден пристрій не зможе отримати доступ до Discord, коли він підключений до вашого Wi-Fi.

  • Як заблокувати текст у Discord?

    Введіть дві вертикальні смуги (||) перед і після тексту, який потрібно приховати. Наприклад, коли ви друкуєте ||Привіт, світ|| текст буде заблоковано, і читачі повинні вибрати його, щоб прочитати повідомлення.