Skip to content

Як приховати свій список друзів на Facebook

20 de Липень de 2021

Можна приховати свій список друзів на Facebook, якщо ви не хочете, щоб інші користувачі бачили всіх, з ким ви дружите. Ви можете приховати свій список друзів від широкої громадськості, від конкретних друзів або від усіх. Інструкції в цій статті стосуються Facebook.com та мобільного додатка Facebook для iOS та Android.

Як приховати свій список друзів на Facebook

Щоб налаштувати параметри конфіденційності Facebook для списку друзів на Facebook.com:

  1. Увійдіть на Facebook.com, виберіть стрілка вниз у правому верхньому куті, а потім виберіть Налаштування зі спадного списку.

  2. Виберіть Конфіденційність в меню ліворуч.

    Конфіденційність у налаштуваннях Facebook

  3. Шукати Хто може бачити ваш список друзів в Як люди знаходять вас і контактують з вами і виберіть розділ Редагувати посилання праворуч від нього.

    Редагувати в налаштуваннях Facebook

  4. Виберіть спадне меню, щоб вибрати нові налаштування конфіденційності.

    Хто може бачити параметри вашого списку друзів на Facebook

    Якщо ви налаштували власні списки друзів у Facebook, виберіть Бачити все щоб вибрати власний список.

  5. Щоб побачити, як ваш профіль виглядає для загальнодоступного користувача (когось, хто не є вашим другом), перейдіть до свого профілю, виберіть три крапки в правому нижньому куті вашої обкладинки, а потім виберіть Переглянути як.

    Переглянути як на сторінці профілю Facebook

Якщо ви не хочете, щоб ваш профіль відображався в загальнодоступних пошукових запитах, заблокуйте людям пошук вас у Facebook.

Як сховати список друзів у додатку Facebook

Кроки для зміни налаштувань списку друзів у мобільному додатку подібні:

  1. Торкніться значка меню значок.

  2. Торкніться Налаштування та конфіденційність.

  3. Торкніться Налаштування.

    Значок меню, Налаштування та конфіденційність та Налаштування у програмі Facebook

  4. Торкніться Конфіденційність.

  5. Прокрутіть вниз до Як люди знаходять вас і контактують з вами розділу та натисніть Хто може бачити ваш список друзів.

  6. Торкніться кола біля потрібного нового налаштування конфіденційності.

    Налаштування конфіденційності, Хто може бачити список ваших друзів та піктограму Позначка у програмі Facebook

    Якщо ви встановлюєте власні списки друзів у Facebook, виберіть Бачити все щоб вибрати власний список.

Що відбувається, коли ви приховуєте друзів у Facebook?

Якщо ви вирішили встановити видимість списку друзів лише для себе (Тільки для мене), і друзі, і не друзі все ще можуть бачити спільних друзів, яких ви можете мати у розділі Друзі у вашому профілі. Показані лише спільні друзі. Решта приховані.